*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimarts, 15 de novembre del 2011

Pollastre al curry amb arròs i fideus

La meva neboda té un amic l’Ayman, a qui li agrada cuinar i te fama de fer un pollastre al curry molt bo. L’altre dia estava jo a casa la meva germana i va venir l’Ayman, li varem demanar la recepta i ens la va explicar. El diumenge va caure com a plat únic, ens va agradar molt. Per cert el seu oncle és el que porta la Pastisseria Libanesa Cleopatra, un lloc deliciós.

Ingredients:
- arròs
- fideus
- oli de gira-sol
- pits de pollastre
- ceba
- curry
- sal
- aigua

Les quantitats... Una tassa d’arròs per persona, igual quantitat de fideus; pits de pollastre, doncs els que us sembli per les persones que sou, tenint en compte que pot ser plat únic.

El primer que hem de fer, millor el dia abans, és posar l’arròs en un bol i cobrir-lo amb aigua fins passar un dit per sobre. El deixem tot un dia repòs. Podem anar canviant l’aigua algun que altre cop.

Posem en una olla un raig d’oli de gira-sol, hi afegim els fideus. Anem remenant de tant en quant fins que quedin ben rossos.
Afegim l’arròs escorregut i tantes tasses d’aigua com hem posat d’arròs. Ho posem a foc fort i quan comenci a bullir abaixem el foc i tapem. Deixem coure uns 25 minuts, apaguem el foc i deixem reposar.
Es pot afegir aigua calenta si veiem que en necessita, tot depèn del tipus d’arròs que fem servir.

Piquem la ceba ben fina, nosaltres la varem triturar amb la batedora elèctrica per què sols deixés el gust sense notar la textura.
Sofregim la ceba en una cassola amb un xic de sal, quan estigui cuita afegir-hi el pollastre tallat a daus. Quan comenci a estar cuit hi afegim el curry al gust i li donem unes voltes, si cal corregim de sal. Deixem coure una mica més i llestos.

Servim l’arròs acompanyat del pollastre, queda deliciós barrejat tot junt.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes Gracies Sara per haber-me mencionat en el teu magnific Blogg! Espero que agradi aquesta recepta y espero poder participar més. Un petó!

Ayman

Segueixen aquest bloc