*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dijous, 24 d’octubre de 2013

Blogs contra la Fam 2013

Aquesta es ja la tercera edició de Blocs Contra la Fam i us convidem a participar en la difusió del Gran Recapte 2013 del Banc d’Aliments que es durà a terme els dies 29 i 30 de novembre.


Es tracta d'animar-vos a fer-vos voluntaris i/o a participar amb les donacions d’aliments del Gran Recapte.

Per això proposem publicar a partir d’ara una entrada als nostres blogs on s'animi a col.laborar amb el Gran Recapte i alhora publicar una recepta senzilla i econòmica amb algun o alguns dels aliments que es recullen aquest any.

Podeu trobar més informació de com participar podeu mirar-vos Blogs contra la Fam Gran Recapte 2013.

També tenim Facebook, allí us podeu posar en contacte amb nosaltres. També mitjançant el Twitter amb els hastags #blogscontralafam i #blogscontraelhambre

Segueixen aquest bloc