![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiaQ4tlZ6oZgSi4bSlIDFAqbcLgJQAEBHIxXLDRNp7uPcwwXYzcRq-lwoyf27ynihxPaq22yGlun-NPFARjnpHXsyE3FMSnrSuSO6pkNmegkpOOx68KoPjXRM7yp5e7SWj4WQkln9FGMIA/s400/humus1.jpg)
- 300 gr. de cigrons cuits
- 5 cullerades de tahina (puré de sèsam)
- 2 alls aixafats
- 2 cullerades de suc de llimona
- 3 cullerades d’oli d’oliva
- pebre vermell
Es piquen els cigrons i es posen amb tots els altres ingredients en una batedora i es baten fins aconseguir una barreja homogènia.
- 5 cullerades de tahina (puré de sèsam)
- 2 alls aixafats
- 2 cullerades de suc de llimona
- 3 cullerades d’oli d’oliva
- pebre vermell
Es piquen els cigrons i es posen amb tots els altres ingredients en una batedora i es baten fins aconseguir una barreja homogènia.
Es deixa reposar un parell d’hores a la nevera i es serveix amb un polsim de pebre vermell i un rajolí d’oli d’oliva per sobre.
S'hi poden afegir unes fulles de menta fresca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada