*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 2 de març del 2007

Salsa de tomàquets madurs

La meva àvia havia heretat de la seva mare una recepta per aprofitar els tomàquets madurs a punt de caducar. La salsa la continuem fent a casa, i acompanya be verdures bullides i amanides, i fins si tot sobre una llesca de pa és ben bona.

Ingredients:
- Tomàquets madurs
- Molla de pa
- Vinagre o suc de llimona
- All
- Oli
- Sal i pebre

És ben senzilla, es baten amb un braç elèctric els tomàquets, la molla de pa, i l’all. S’hi va afegint oli, un rajolí de vinagre o suc de llimona, sal i pebre.

Es pot substituir la molla de pa per dos carquinyolis, o dues galetes maria. I si teniu ametlles o avellanes, abans que no es remullin, les podeu aprofitar i afegir-les a la barreja.

Es guarda a la nevera en un pot hermètic.

Segueixen aquest bloc