
Ingredients:
- 250 gr. farina
- 20 gr. de llevat
- 5 cullerades de llet
- 1/2 cullerada de sucre
- 1/2 cullerada de sal
- 1 ou
- 1 cullerada d’oli
- 200 gr. créme fraiche (crema de llet agre; es pot fer servir crema de llet normal)
- 300 gr. de ceba
- 70 gr. cansalada viada
Posar la farina en un bol. Barrejar el llevat amb llet tèbia, el sucre i la sal. Barrejar-ho en el bol de la farina. Afegir l’ou i l’oli fins formar una massa homogènia que es desprengui fàcilment, si cal, afegir unes gotes d’aigua.
Cobrir la massa i deixar-la reposar durant uns 30 minuts en un lloc càlid.
Espolsar amb una mica de farina abans d’amassar-la i donar-li forma oval prima.
Repartir la crema sobre la superfície, posar-hi sal i pebre (molt de pebre).
Tallar les cebes en anelles i tirar-les per sobre, també la cansalada viada tallada petita.
Posar-ho sobre un paper encerat d’anar al forn, posar a la plata del forn. El forn ha d’estar a 200 ºC. Es cou durant uns 30 minuts, el voltant de la massa ha de quedar daurada.
La massa i la crema de llet sempre són les mateixes, els ingredients varien segons els gustos.
1 comentari:
Fantastic and I found you Flammkuchen recipe =:-) Don´t tell the french that Flammkuchen is german. They think it´s french!
Publica un comentari a l'entrada