


Ingredients:
- un rotlle de pasta de full
- 100 gr. de brots d'ortiga
- 125 gr. de mozarella o formatge fresc àcid
- 3/4 d'un iogurt grec
- 100 gr. de formatge emmental
- sal
Extendre la pasta de full sobre una superfície i anar-la estirant tot fent-la quadrada (en el cas que sigui de les rodones).
Picar molt finament els brots d'ortiga, posar-los en un bol i xafar-hi la mozarella. Barrejar-hi el iogurt i el formatge i força sal (l'ortiga és dolça).
Extendre la barreja, uniformement, sobre la pasta de full i enrotllar formant un rotlle tipus braç de gitano.
Deixem el rotllo una mig hora al congelador o més, per així poder-lo tallar a rodanxes.
Posar el paper de la pasta de full en una safata per anar al forn, i a sobre les rodanxes que hem anat tallant.
Coure al forn uns 10 minuts a 180ºC.
Servir freds o calents.
5 comentaris:
AHHHSSSSS quina pinta!!!!!
Hola! Em sembla un plat molt i molt novedós. A més, fa una cara boníssima. Enhorabona. Crec que tens un dels blocs amb les receptes més originals, i alhora boníssimes, que m'he pogut trobar. Salutacions.
Bon dia Sara
Quina pinta que fan aquests crakers, no se'ns haguès ocorregut, molt originals, et felicito, a més permeten farcits molt variats. Una salutació. Segur que els farem.
Gràcies a tots, i si, els crakers aquests permeten diferents farcits... Ja direu quines proves heu anat fent!
A mi també em semblen molt originals... per quedar-te amb el personal, tan sols el nom de "crakers d'oritgues" ja és espectacular... Això s'ha de provar, ja ho crec!
Publica un comentari a l'entrada