
- 8 pebrots del piquillo
- 8 cors de carxofa al natural
- 150 gr. de gambes
- 150 ml. crema de llet
- 1 copa de brandy
- all picat
- julivert
- sèsam torrat
- oli d’oliva verge
- sal i pebre
Saltejar els caps de les gambes amb una mica d’oli i l’all, afegir el brandy i deixar reduir. Afegir la crema de llet, deixar un minut i apagar el foc, tapar i deixar reposar uns 10 minuts. Triturar i colar. Reservar.
Saltejar les carxofes (si són naturals escaldar-les abans), amb all i les gambes, salpebrar i deixar refredar.
Farcir el pebrots amb la barreja ja freda.
En servir escalfar-los al forn o microones i amanir amb la salsa dels caps. Decorar amb un polsim de sèsam torrat.
3 comentaris:
Em sap greu pero li he donat una caixalada.
I nosaltres ens hem menjat el trosset que ha deixat l'striper!!!
Ja és ben cert, ja, que "a la taula i al llit, al primer crit"... En vas fer més, oi, Sara Maria?
Publica un comentari a l'entrada