![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgUZMIV9_64HXIz4HYhPT4-FPHCJ9XEyOOtUAwhC7ySQf3uXS7J3G2tdSvKm4DroiKMO0w6oRez4IMRmF-wDhjp3A6hX4f1LSXlrif8d4XywPyrKeduTLNDmL1we3r-eJ5NmcTPy9oFZSo/s400/porro.jpg)
Ingredients:
- una bossa mixt d’enciams
- un porro
- un pebrot no massa gran
- un carbassó
- oli verge d’oliva
- vinagre
- nous
- sal
Tallar el porro i el carbassó en daus petits i passar-los pel wok o bullir-los al dente.
Tallar el pebrot a daus petits, passar-los pel wok o deixar-los crus, segons el gust de cadascú.
Posar en un bol el mixt d’enciams i barrejar-lo amb el pebrot i el porro i el carbassó encara calents.
Fer una vinagreta amb l’oli d’oliva, el vinagre i els nous amb el túrmix.
Amanir amb la vinagreta i sal.
S’hi poden afegir altres hortalisses, el secret és que quedi la temperatura tèbia de les hortalisses amb el fred dels enciams i pebrots. També s’hi pot afegir ou dur, etc.
2 comentaris:
Que dir d'aquesta recepta que si tingues el plat al davant el deixaria ben net.
hola, no havia visitat mai el teu blog, m'agrada com el tens organitzat, el visitaré més d'una vegada. salut i força desde mallorca.
Publica un comentari a l'entrada