*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 25 de març del 2009

Ànec amb prèssecs

Una recepta més d'un llibre d'en Jaume Fàbrega

Ingredients:
- 4 cuixes d'ànec
- 8 prèssecs de vinya
- 1 copa de vi ranci
- 1 polsim de sucre
- brou
- oli d'oliva
- sal i pebre
- canyella
Per la picada:
- 25 gr. d'avellanes
- 2 carquinyolis
- 1/2 copa de vi ranci

Salpebreu les cuixes d'ànec, partides per la meitat, i feu-les sofregir amb oli en una paella. Retireu i poseu-les en una cassola, amb una mica de l'oli de sofregir-les. Ruixeu amb vi ranci i feu-lo reduïr.

Aboqueu-hi el brou i ho deixeu coure una hora a foc molt lent, amb la cassola tapada. Afegir-hi la canyella.

Mentre poseu a bullir els prèssecs pelats i tallats per la meitat (sense pinyol), en aigua i sucre.

Quan faltin 15 minuts per acabar la cocció de l'ànec, afegir-hi els prèssecs escorreguts i la picada. Passats els 15 minuts està llest per servir.

4 comentaris:

Striper ha dit...

M'agrada l'anec pero soc molt especial en com esta cuinat i aquest no m'acaba de fer el pes.

Glòria ha dit...

Una combinació diferent amb fruita i segur que la picada li dóna el toc final.

la vella carmanyola ha dit...

Ohhhh! amb pressec!

A casa som molt de l'anec però amb pressec no l'hem fet mai.
I veien la teva recepta ens has fet pensar que fa temps que no mengem anec!! haurem de fer un pensament!!

Records

La cuina vermella ha dit...

hola reina del mambo! la foto una preciositat i la recepta un 10 sobre 10! petons estimada.

Segueixen aquest bloc