*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 17 de gener del 2007

Carpaccio de figues al parmesà


Ingredients:
- 3 o 4 figues
- un tros de parmesà

Per amanir:
- oli
- branca de vainilla
- canella
- cumí
- cardomo

La preparació és fa el dia abans.

Es netegen les figues, es sequen amb un drap ben seques, es posen un una bossa de plàstic i es posen al congelador.

Per preparar l’oli aromatitzat:
Es talla la branca de vainilla al llarg i es rasca l’interior traient les boletes negre de dins, aquestes i la branca es posen a dins l’oli. També s’hi posa la branca de canella, i les altres espècies. Es tapa i es deixa reposar, si ho deixeu més dies millor.

Per preparar el plat:
Es van tallant les figues, encara congelades, en rodanxes primes, ben primes, i es van posant sobre un plat, com carpaccio. A sobre es posen encenalls fins de parmesà i s’amaneix tot amb l’oli de vainilla i canella. Ho deixeu i acabeu de preparar la resta del menjar, quan acabeu les figues estaran descongelades i marinades al punt amb l’oli i el parmesà.
Bon profit!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Puedo corroborar que este carpaccio de higos y parmesano está delicioso. He tenido el gusto de probarlo, de manos de esta gran cocinera.
Espero poder disfrutar pronto de otra de tus recetas.
Besos

Segueixen aquest bloc