*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dijous, 4 de gener del 2007

Foie marinat

Ingredients
- 1 foie d’oca o ànec sencer
- sal marina
- un drap de fil o cotó
- pebre
- una copa de conyac


Es netegen les venes del foie (que sempre és emprenyador), un cop tretes, es compacten altre cop tots els trossos.
S’omple el fons d’un recipient amb sal gorda.
Es posa el foie sobre el drap i s’hi posa pebre, se li tira la copa de conyac i s’embolica ben prest. Es posa sobre la sal i s’acaba de cobrir amb més sal. Es tapa i es posa a la nevera 24 hores.

Es serveix tallat a rodanxes, i salpebrat amb sal Maldon i pebre acabat de moldre.

Us aconsello acompanyar-lo d’un bon Banyuls blanc, un vi dolç de la Catalunya nord. O bé del tradicional Sauternes.

Segueixen aquest bloc