![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhfisZlNHxdjNvnoi68fO7qDmLNGAVWc4seKKUk09sAFjj5Ng3UtmkDxnQIFsJtQKb7zJQ1J0pOo07LlBAypmrgJ4zmGJk4ahepIubY-eon6I7reLxKt09LGz2l-cCJeIEAOeUKDxPZW5c/s320/MANDONG.jpg)
Ingredients:
- Carn de porc, vedella o pollastre
- Gingebre fresc
- All
- Cebollí (cebollino en castellà, ciboulette en francès)
- Sal i pebre
- Ou
- Farina
Es pica la carn, l’all i el cebollí ben petit. Es ratlla el gingebre i s’hi afegeix. Es bat l’ou, i també s’hi afegeix, també la farina, la sal i el pebre.
Es barreja tot i es van formant bolets petites amb la barreja.
En una paella es fregeixen les mandonguilles. Es separen i es posen un una cassola al vapor durant uns vint minuts (entre deu i vint minuts).
Aquesta última cocció permet que deixin anar tota la grassa.
1 comentari:
Les he fet! He posat tres pits de pollastre, un all, un ou, una cullerada sopera rasa de farina de galeta, dues culleres petites de cebollí ratllat, i tres culleres petites de gingebre ratllat. Les he fet petites i servit en un gran bol al costat de quatre bols amb quatre salses diferents. Érem tres, però la ració era per unes quatre o cinc persones. Han quedat molt bones.
Publica un comentari a l'entrada