![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhsJWqMdcY9jDHF1pyp1HF8zFwpktWKJ9KLt0S9GC6Y3O-YC0xP5J-pFKTlw8MCE_TA_XiHLEu5_xQh_LXt3q1EiDcCUTvz7tjK4RBgSXqdpIjN9ejnmuZJU1f5GHlbuonxEOS9G9BUnMA/s320/fideo1.jpg)
Ingredients:
- Alls tendres
- Espinacs
- Carbassó
- Rossinyols
- Ceps
- Ceba
- Fideus per a fideuà
- Brou
Posar a enrossir els fideus en un sofregit de ceba.
Tallar en juliana els alls tendres, espinacs, carbassó i els bolets.
Afegir el brou als fideus i quan comenci bullir, afegir les verdures i els bolets que hem tallat.
Un cop finalitzada la cocció, afegir un polsim de formatge parmesà per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada