![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifucuQ300Ffu855D7NxjlNwFBU6etkd-dIhAd1Vd_Q0ovFeGGOOKmifxsRpLgFGxlKxQbbUDXMrGEaa4KKv7am7rz4Xxd1I_yBG-utPXza7bSbvyIiGam1f62FtrMKBQuV8uuKNcEEFME/s320/salsateriyaki.jpg)
Ingredients:
- 4 talls de tonyina gruixuts
- una mica de farina
Per la salsa de maceració:
- 3 cullerades de salsa de soja
- 2 cullerades de mirin
- una mica de gingebre ratllat
Per la salsa de cocció:
- 3 cullerades de salsa de soja
- 2 cullerades de mirin
- 1 cullerada de sucre
- 2 cullerades de sake
Es posen els talls de tonyina en maceració durant una hora com a mínin.
Després d'eixugar-los be, es pasen per la farina i es fregeixen en una paella a foc fort, fins que es tornen daurats per fora. Es reserven.
En una paella neta, s'hi posen els ingredients per la salsa de cocció i es deixen bullir una estona fins que ha reduit una mica.
S'hi afegeixen els talls de tonyina una estona tot donant-los-hi voltes per tal que no s'acabin de coure per dins però que agafin el gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada