![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg-er8KJcsJFeI007uVxPtWQhrIFCNh359SnH1xK9PnwCGmqnzG-2vyNrCxB-kIPivT3FSkU6F8VMY3ylu0jxC0UIIkIuP2h7A6y0oUlsTMJ364F1YZkuy-M1HCTOeh8_jnWh6Slx4w3QE/s320/reineta.jpg)
Ingredients:
- 4 pits de pollastre
- 700 g d'oli d'oliva 0,4
- fulles d'api
- 2 pomes reineta
- 50 g d'avellanes
- 200 g d'api
- oli d'oliva verge
- sal i pebre
- sal de Maldon
Salpebreu els pits de pollastre i confiteu-los en un cassó amb oli i unes fulles d'api durant 10 o 12 minuts a 75 graus.
Per fer la maionesa de poma, peleu les pomes, talleu-les en trossos i bulliu-les en un cassó amb poca aigua. Després, afegiu-hi una mica d'oli i tritureu-ho fins a aconseguir una textura de maionesa lleugera.
Escaldeu en un cassó amb aigua bullint uns daus de poma durant 10 segons.
Talleu l'api en làmines fines i escaldeu-lo en el mateix cassó durant 20 segons.
Refredeu la poma i l'api en un bol amb aigua i gel.
En un plat poseu la poma i l'api escaldats, afegiu-hi avellanes picades i la maionesa de poma.
Tallar finament els pits de pollastre i poseu-los a sobre
Podeu guarnir el plat amb una mica d'avellana ratllada i sal Maldon.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada