*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 31 d’octubre del 2007

Pits de pollastre Waldorf

Del programa Cuines de TV3

Ingredients:
- 4 pits de pollastre
- 700 g d'oli d'oliva 0,4
- fulles d'api
- 2 pomes reineta
- 50 g d'avellanes
- 200 g d'api
- oli d'oliva verge
- sal i pebre
- sal de Maldon

Salpebreu els pits de pollastre i confiteu-los en un cassó amb oli i unes fulles d'api durant 10 o 12 minuts a 75 graus.

Per fer la maionesa de poma, peleu les pomes, talleu-les en trossos i bulliu-les en un cassó amb poca aigua. Després, afegiu-hi una mica d'oli i tritureu-ho fins a aconseguir una textura de maionesa lleugera.

Escaldeu en un cassó amb aigua bullint uns daus de poma durant 10 segons.
Talleu l'api en làmines fines i escaldeu-lo en el mateix cassó durant 20 segons.
Refredeu la poma i l'api en un bol amb aigua i gel.

En un plat poseu la poma i l'api escaldats, afegiu-hi avellanes picades i la maionesa de poma.
Tallar finament els pits de pollastre i poseu-los a sobre

Podeu guarnir el plat amb una mica d'avellana ratllada i sal Maldon.

Segueixen aquest bloc