![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEga17PCKCGWk8C3PyzqcXk4ncoW0HT3IaOqTXt7TNnbf5KrS1k-UIrK4Dk0b9Rhb3dA0bHfDqX7Rj0qSFTKt2YsTOhgzzrP0Y-oltzxuKd9rcxHC10mGAkpvPLyjAWNfclWC6p7SgaXR0A/s320/carnpicada.jpg)
- 500 gr. de vedella picada
- 1 ou dur
- 1 ou fresc batut
- 1pebrot escalibat
- 50 gr. d’olives picades, verdes o negres
- 1 llesca de pa remullada en llet
- sal i pebre
Picar l’ou dur, el pebrot i les olives, barrejar-los amb els altres ingredients formant una massa homogènia. Salpebrar.
Embolicar la massa en paper d’alumini (sempre amb la cara brillant cap a l’aliment), donant-li forma més o menys cilíndrica.
Introduir al forn que haurem escalfat a 200ºC durant uns 40 minuts.
Deixar refredar abans de treure el paper d’alumini.
Es serveix tallat a llesques rodones i a temperatura ambient.
Es conserva bé durant uns dies a la nevera.
2 comentaris:
Sort que ja he sopat per que aixo te que estar bonisimmmm.
doncs té bona pinta.
jo ahir vaig fer una cosa semblant, espero que t'agradi.
Publica un comentari a l'entrada