![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjh4_PgKWMZhFiEVNfsEjzl1-miEYOcICQd-Ena-hXpvfH81UZPafxJWprn1oQeQjeCU7XST408cQH-TBLmOgxhDcoYIBsdyBCVSgaPvmPGWeiVlJwfUPOPlI-D9TufDSuWZbLoLnN0Xjc/s400/calamar1.jpg)
Ingredients:
- 15 calamars petits o mitjans
- una botifarra negre
- dues cebes tendres
- dues pomes Reinetes
- pinyons
- menta fresca
- sal i pebre
Primer es netegen els calamars, tot reservant les aletes i les potes. Amb compte, donar-los-hi la volta com si fossin un mitjó i acabar-los de netejar bé, reservar-los.
Posar en una paella amb una mica d’oli la ceba tallada ben petita, deixar sofregir a foc lent.
Mentre, escaldar els pinyons, així quedaran tous, i reservar-los. Tallar la poma a daus petits i reservar.
Quan la ceba comenci a enrossir afegir-hi la botifarra fins que es desfaci. Afegir els pinyons, la poma, i la menta ben picada, donar-li unes voltes i retirar del foc.
Farcir els calamars amb la barreja. No caldrà tancar-los amb un escuradents ja que, en estar girats, al posar-los al foc es tancaran ells mateixos.
Fregir-los, volta i volta, en una paella amb oli.
Una bona proposta de salsa és la que fa la cuina vermella, una reducció de vinagre de Mòdena, 50 gr. de vinagre amb uns 20 gr. de sucre.
6 comentaris:
Hola Sara Maria!
Com feia temps que teniem ganes de donar-te un premi, el primer que ens han donat te l'hem doant nsoatres a tu!
Passa a recollir-lo quan vulguis!
Salut!
Gràcies amics!
Aixo te que estar de mort.
Eiii! Sara Maria, però que tremendos que es veuen els calamarsos que has creat! Això sí que és treball amb equip.
Gràcies per publicar-los. Ets un remolí d'energia positiva. Ets fantàstica.
Això ha de ser un pecat de bo!!!!!
Quan faci una mica més de fred els faré!
BONISSIM!! FELICITATS
Publica un comentari a l'entrada