
- 1 kg. de patates
- 205 kg. d’olives farcides
- 500 kg. de pastanagues
- 250 kg. de pernil serrà
- 250 kg. de formatge manxego tendre
- pebre i sal
- mantega
Coure les patates i les pastanagues fins que estiguin prou tendres per fer-les puré. Barrejar-ho amb la mantega, salpebrar al gust.
Tallar el pernil en tires petites i afegir al puré juntament amb ales olives.
Posar-ho en una safata que pugui anar al forn.
Cobrir amb les llesques de formatge.
Coure al forn a 200ºC durant 10 minuts fins que el formatge es desfasi.
4 comentaris:
uauu quina barreja,segur que aixó a casa ens agrada, serà qüestió de provar-ho.
felcitats
AUUU aixo es unplaer culinari que segur desperta els sentits.
oooh! quina combinació! Me l'apunto per provar-la ben aviat, que m'agraden molt les cremes.
Felicitats!
A
Benvinguda Anna, he vist el teu bloc i tambe hi tens receptes força interessants! El visitaré més sovint.
Publica un comentari a l'entrada