*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 16 de juny del 2008

Amanida d’enciams i hortalisses

Recepta de l’Estripanits.

Ingredients:
- una bossa mixt d’enciams
- un porro
- un pebrot no massa gran
- un carbassó
- oli verge d’oliva
- vinagre
- nous
- sal

Tallar el porro i el carbassó en daus petits i passar-los pel wok o bullir-los al dente.
Tallar el pebrot a daus petits, passar-los pel wok o deixar-los crus, segons el gust de cadascú.

Posar en un bol el mixt d’enciams i barrejar-lo amb el pebrot i el porro i el carbassó encara calents.

Fer una vinagreta amb l’oli d’oliva, el vinagre i els nous amb el túrmix.

Amanir amb la vinagreta i sal.

S’hi poden afegir altres hortalisses, el secret és que quedi la temperatura tèbia de les hortalisses amb el fred dels enciams i pebrots. També s’hi pot afegir ou dur, etc.

2 comentaris:

Striper ha dit...

Que dir d'aquesta recepta que si tingues el plat al davant el deixaria ben net.

xisco ha dit...

hola, no havia visitat mai el teu blog, m'agrada com el tens organitzat, el visitaré més d'una vegada. salut i força desde mallorca.

Segueixen aquest bloc