*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 18 de juny del 2008

Salsa holandesa

Ingredients:
- 3 rovells d'ou
- 250 gr. de mantega fossa
- suc de llimona o vinagre blanc
- sal i pebre

Posar els rovells d'ou en un pot al bany maria, batre i anar-hi afegint la mantega fossa. S'ha de batre fins a aconseguir una crema fina, afegir suc de llimona o vinabre blanc al gust, sal i pebre.

4 comentaris:

Striper ha dit...

Aquesta salsa una clasica delicosa.

Francesc ha dit...

Hola! Sempre havia sentit dir que era una salsa molt difícil de fer i mai no n'havia vist l'aspecte. Podria ser com un allioli que, en comptes d'oli duu mantega? Salutacions.

Sara Maria ha dit...

La textura ha de quedar més com una beixamel que no pas com una all-i-oli, pero els ingredients si que ho semblen més.

Sara Maria ha dit...

S'hi pot afegir una mica de vi blanc, i també herbes fresques picades

Segueixen aquest bloc