
Ingredients:
- 4 talls de bonítol, gruixuts, d'uns 200 gr. cada un
- 4 patates
- 400 gr. de mongeta tendra perona o del cuc
- salsa al pesto (podeu veure recepta en aquest post) - sal i oli d'oliva verge
Les patates cal bullir-les amb pell, el temps de cocció dependrà del gruix, uns 10 o 20 minuts. Un cop cuites reservar-les a la nevera.
Les mongetes tendres, si són perones, tallar-les a la juliana, si són de cuc ben fines, no cal. S'han de coure en aigua bullent i amb més sal del normal per fer pujar el seu propi color verd, han de coure només 3 minuts, escórrer, refrescar per aturar la cocció i també reservar a la nevera.
Disposar als plats les mongetes tendres i les patates a rotllanes fredes.
Col·locar a cada comensal un tall de bonítol que el courem a la planxa ben calenta o en paella antiadherent, només salat i fregat amb un xic d'oli, cuit només mig minut per cada cara.
Ho servirem amb la salsa al pesto.
2 comentaris:
Ara és bona època per comprar bonítol. Avui a totes les peixateries de plaça n'hi havia.
Per cert, avui he anat a la llibreria i he vist que el llibre "Cuinar per fer feliç", Columna l'ha tret en rústega.
Una bona recepta ara que es temops de mongeta tendra al hort.
Publica un comentari a l'entrada