
Ingredients:
- 12 rovells d'ou
- 70 gr. de sucre
- 9 clares
- 70 gr. de sucre
- 135 gr. de xocolata de cobertura
- 30 gr. de cacau pur en pols
Batre els 12 rovells d'ou amb 70 gr. de sucre.
Muntar les 9 clares d'ou amb els altres 70 gr. de sucre.
Desfer al bany maria o al microones la xocolata de cobertura (40ºC).
Barrejar el batut de rovells amb un terç de les clares muntades. Afegir-hi la xocolata de cobertura desfeta. Afegir el cacao en pols. Finalment la resta de les clares muntades.
Abocar la mescla en motlles individuals o en un de gran de 20 cm. de diàmetre.
Si és en motlles individuals, coure al forn a 170ºC durant 8 minuts.
Si s'ha emmotllat en gran, coure al forn a 170ºC durant 25 minuts.
10 comentaris:
Ostres sembla que sortira bonisimm.
Sara Maria, que estàs fent el llibre de la Rusqui per capítols???
Ja vaig veure aquest pastís, però ostres són molts ous els que utilitza!!! petons!
Cuina Vermella: senzillament estic fent el repàs de les recepte que he fet o provat del llibre... Us asseguro que aquest pastís val la pena, malgrat la quantitat d'ous que fa servir!
Bonísim, però el colesterol deu pujar un munt, no???
Ai, això del colesterol... No ho sé, només de veure eixa foto de la xocolata desfeta... en fi, que no he llepat la pantalla de l'ordinador per vergonya. Salutacions.
La veritat és que la foto està per llepar...
L'he fet i us he de dir que és una passada de bo!!! Alta cuina.
Me'l deixes penjar al meu blog? Ja diré que me l'he copiat de tu!
PTNTS
Dolça
Hola Sara Maria! Una pregunta: quina xocolata de cobertura vas fer servir? Amb llet o sense? És que, com que la Carme Ruscalleda no ho especifica, tinc dubtes. Gràcies i l'enhorabona pel blog!
Jo faig servir la xocolata de cobertura sense llet de Blasi
Moltes gràcies! Ja l'he fet, ha quedat boníssim! La textura és molt esponjosa, he triomfat!!!
Publica un comentari a l'entrada