
Ingredients:
- 2 gots de sucre
- 1 got d'aigua
- 5-6 llimes
- un ram d'alfàbrega
Posar en un pot al foc, el sucre i l'aigua. Afegir la ratlladura de la pell de les llimes.
Exprimir les llimes i reservar-ne el suc.
Aixafar, amb l'ajut d'un morter, les fulles d'alfàbrega. Reservar.
Quan la barreja de sucre, aigua i pell de les llimes hagi bullit uns minuts, retirar i deixar refredar.
Afegir suc de llima, segons el gust. Afegir-hi també l'alfàbrega. Barrejar i deixar reposar una estona abans de colar-ho.
Posar-ho en un bol al congelador. Després de 45 minuts, treure-ho i batre la barreja per anar aconseguint una crema. Tornar a posar al congelador uns 30 minuts més.
4 comentaris:
Aixo te que estar de mort!!!
Ben tornada! Ja et trobàvem a faltar. Aquest xarrup, molt abellidor. Salutacions
Bona forma de tornar!! Ha de ser boníssim aquest xarrup.
Un petó!!!
Que bo!!!!!!! i fàcilet de fer com a mi m'agrada
Publica un comentari a l'entrada