
Ingredients:
- Panetone
- 4 ous
- ½ l llet
- ½ l crema llet
- 170 sucre
- 2 branques vainilla
- ratlladura pell d’una taronja
- mantega
- sucre en pols
Tallar el panetone a llesques, untar una de les cares amb mantega i reservar.
En un bol posar-hi els quatre ous, la llet i la crema de llet. Batre.
Afegir el sucre, la raspadura de les branques de vainilla i la ratlladura de la pell de taronja. Barrejar bé.
Fregar un motlle que pugui anar al forn amb mantega.
Mullar les llesques de panetone a la barreja que em fet amb els ous i els altres ingredients i anar-les posant a dins el motlle.
Acabar de cobrir-ho tot amb la barreja feta amb els ous que ens quedi.
Empolsegar amb sucre en pols per sobre, per que quedi cruixent.
Posar al forn a uns 180ºC durant uns 45 minuts.
2 comentaris:
Em sembla que te que estar per llepar-se els dits.
Pense el mateix que l'striper
Publica un comentari a l'entrada