![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhOGAtLciPEXTLCYks89ph2wcqvN9UWdhklxcRAnQmkuPKPmRjOKHLzOxAgBB6-y4CNV97pQJ8ZKaY8ntJCr1zFxZ2AtHD5vlgTAQV_nv6cYgV8OC67YDmOAepSnziruoa9WKya-OHc-Qc/s320/almendra.jpg)
Ingredients:
- 1 got d'oli d'oliva verge
- 3 llesques petites de pa
- 2 grans d'all
- 20 gr. d'ametlles torrades
- 1 got de vinagre
- nou moscada
- 2 cullerades petites de pebre vermell
- brou de peix
Fregiu en una paella amb oli les llesques de pa, fins que quedin ben rosses. Reserveu.
Piqueu al morter els alls, les ametlles, el pebre vermell i les llesques de pa, tot afegint-los en aquest ordre.
Heu d'aconseguir una pasta ben fina.
Afegiu a la paella on haureu conservar una mica de l'oli de fregir el pa.
Sofregir durant mig minut procurant que no es cremi.
Mulleu amb vinagre i deixeu-ho reduir. Afegiu-hi una mica de brou de peix.
Si es vol picant s'hi pot afegir bitxo.
4 comentaris:
De segur ue aquesta salsa alegra el peix mes trist.
Sort de libres com aquest, i de blocaires com tu! Sinó, la quantitat de coses bones que perdríem!
ma tornat a picar el cuc de la cuina aixina que de ben segur que t'agafare algunes receptes. Sort amb el premi de Catalunya hi ha que fer algo per a que guanyes? Un bes
Gràcies. Tinc pendent de fer-la amb brou de pollastre per amanir carns a la planxa, segur que queda també molt bé.
Pel premis, cal que voteu! El Delicies és a cultura, i el Racó a personals.
Publica un comentari a l'entrada