
Ingredients:
- baies de saüc ben madures
- aigua
- 4 pomes per litre de suc (veure recepte)
- 750 gr. sucre per litre de suc
- una llimona per litre de suc
- canyella
- vi negre (opcional)
Fer bullir les baies amb una mica d’aigua, passar-ho pel colador xinès (és opcional, però les baies tenen unes llavors petites molt dures que poden ser desagradables).
Mesurar la quantitat de suc que ens ha sortit.
Per cada litre de suc hi afegim: 4 pomes tallades a daus petits, 750 gr. de sucre, el suc d’una llimona i canyella al nostre gust.
Ho posem en una cassola al foc i procedim com en una melmelada normal. Si es vol s’hi pot afegir un rajolí de vi negre.
Compte: les baies de saüc verdes són tòxiques
3 comentaris:
Em sembla una combinació màgica Sara Maria, com m'agrada!!!
És molt entretinguda de fer, però val la pena, és per llepar-se els dits!!!!! Jo hi afegiria que les baies del saüc crues són lleugerament tòxiques. Ull doncs als que no se'n poden estar d'anar menjant mentres recullen.... val més tenir paciència i estalviar-se un bon mal de panxa....
te que estar binisima.
Publica un comentari a l'entrada