
Ingredients:
- baies de saüc
- aigua o vi negre
- canyella
- claus
- sucre
Fer bullir les baies amb aigua o amb vi negre.
Afegir canyella, clau i sucre al gust.
Quan les baies estiguin ben toves ho passem pel colador xinès.
El suc de baies és immunoestimulador, i molt valorat com a medicina per les afeccions de la grip i reumatisme. Diürètic i laxant.
Compte: les baies de saüc verdes són tòxiques
3 comentaris:
Lo de laxant no em cal lo altre nop esta de mes.
Hola preciosa, però on les puc trobar aquestes baies???
Doncs a Barcelona com no sigui a la Boqueria, ni idea. Però fins al setembre no tenen baies... Ara hi ha flors, les que veieu les havia guardat congelades la Suzette.
Podeu recollir-ne vosaltres mateixos a zones de muntanya mitges, generalment tot seguint algún riu... A la zona de Gòsol i Tuixent n'es ple.
http://unracodelmon.blogspot.com/2009/06/sambucus-nigra-sauc.html
Publica un comentari a l'entrada