
Però no començaré pel més vell si no pel que varem fer la setmana passada.
Ingredients:
- 2 o 3 llimones grosses i tendres (150 ml de suc aproximadament)
- 2 ous
- 150 gr. de sucre
- 100 gr. de mantega
Batre els ous i reservar-los.
En una cassola al bany maria, desfeu la mantega i el sucre. Afegir-hi el suc de llimona i les ratlladura de les pells. Remenar fins que el sucre sigui ben fos (si poseu el dit al fons i no noteu els grans de sucre, vol dir que s'ha fos del tot).
Sense deixar de remenar, afegir-hi els ous i deixar-ho coure uns 15 minuts més sense deixar de remenar.
Colar-ho i deixar refredar.
Es pot servir a temperatura ambient o fred. També és un bon ingredients per a diferents postres com veurem.
5 comentaris:
Per llepar-e els dits..
quina sort poder anar als cursos! Gràcies per compartir la recepta.
kmmmm el pense fer homeee que si el pense fer mmmmm
M'encanta la crema de llimona! i sempre va be tenir-ne un pot per improvisar un berenar o unes postres. mmmm que bona sobre un muffin encara tebi...grgrgrgr
Aquest curs de la Mireia va donar per molt...després i vaig pensar a l'hivern tampoc podré venir a les classes, són en dijous, i jo, treballo! (rabies....)
Ptnts
Publica un comentari a l'entrada