![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiSjPSiT95CEdc4a99LZ5fmA9AKCiOEvCRrZB-DF-Fywqs4_j6E_2QBw3iHtC_T9ghwt6KBpFd5oXJHtHVkgOMGojoVHelMetKevgcIiRRlz-Ve6SSPqw_ydYLVV5Dm8KTA_Fd-xY4QT6w/s320/elcamarero.jpeg)
Ingredients:
- 1 ampolla de cava sec o semi-sec
- 6 gots de suc de taronja natural
- 1/2 got de vodka
- 25 gr. de sucre (opcional)
Es posa en un recipient prou gran el cava, el suc de taronja, el sucre, el vodka i el cointreau.
Es barreja.
Si pot afegir una mica de canyella.
Actualment a molts llocs hi afegeixen 1/2 got de contreau, rom o ginebra, però la recepta original no en porta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada