![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg7P65rKp3JbzxXFFfVyfQK3RXm9PMjuaRaVOmPLo28N9INkANZ8uYiQ0Rb3KG0Gxd9taDD9vplhEj150wWvE7Ht4nd1qbtbWDDFiGdmQ74lHZ5SXrfFfyhxcfNlnrYUQx680Pj_H3S6Qg/s320/Tomate1.jpg)
- 8 tomàquet mitjans
- 2 llaunes de tonyina
- 20 g d’avellanes
- 50 g de maionesa
- una mica d’enciam
Obrir el tomàquets per la part superior i, amb una cullera i un ganivet petit, buidar-los amb compte de no trencar les parets. Reservar les parts superiors i la polpa dels tomàquets.
Posar els tomàquets buidats, cap per avall, sobre un paper absorbent per tal que vagin perdent l’aigua.
Escórrer l’oli de la tonyina i posar-la en un recipient.
Treure la pell de les avellanes i picar-les. Barrejar-les amb la tonyina.
Afegir-hi la polpa del tomàquet, havent-ne tret les llavors. Afegir la maionesa. Barrejar-ho be.
Netejar l’enciam, tallar-lo petit i posar-lo sobre una plata.
Omplir els tomàquets amb la barreja, tapar-los amb la part superior i posar-los sobre l’enciam.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada