
Ingredients:
- ou
- arròs
- ceba
- tomàquet
- ametlles torrades
- sal
Opcional:
- brou
- all
- julivert
- porro
- vi blanc
Es baten un o dos ous (segons la quantitat de bunyols que volem fer), com si anéssim a fer una truita.
S’hi afegeix l’arròs en cru. S’hi pot afegir all i julivert.
Es calenta oli en una paella i s’hi van tirant cullerades de la barreja, com si anèssim a fer bunyols. Els fregim d’ambdues acares i els reservem.
A part fem un sofregit amb la ceba i el tomàquet en una cassola, s’hi pot afegir porro i una mica de vi blanc.
Quan estigui a punt hi posem els bunyols a sobre i ho cobrim d’aigua o brou.
La quantitat d’aigua dependrà de si els volem més o menys caldosos.
Afegim una picada d’ametlles, i si abans no li hem posat all i julivert, li podem posar ara. Rectifiquem de sal.
Ho deixem bullir entre 20 i 25 minuts, dependrà del tipus d’arròs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada