*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 20 de juny del 2007

Bunyols d'arròs

Recepta típica de Josa (Teruel), enviada per en Jordi Xavier.

Ingredients:
- ou
- arròs
- ceba
- tomàquet
- ametlles torrades
- sal


Opcional:
- brou
- all
- julivert
- porro
- vi blanc

Es baten un o dos ous (segons la quantitat de bunyols que volem fer), com si anéssim a fer una truita.
S’hi afegeix l’arròs en cru. S’hi pot afegir all i julivert.

Es calenta oli en una paella i s’hi van tirant cullerades de la barreja, com si anèssim a fer bunyols. Els fregim d’ambdues acares i els reservem.

A part fem un sofregit amb la ceba i el tomàquet en una cassola, s’hi pot afegir porro i una mica de vi blanc.
Quan estigui a punt hi posem els bunyols a sobre i ho cobrim d’aigua o brou.
La quantitat d’aigua dependrà de si els volem més o menys caldosos.

Afegim una picada d’ametlles, i si abans no li hem posat all i julivert, li podem posar ara. Rectifiquem de sal.
Ho deixem bullir entre 20 i 25 minuts, dependrà del tipus d’arròs.

Segueixen aquest bloc