![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh1I5JHb9RQKVAZxlegDTdb-W7gYKmaH6IbIRAWyEOfhL04PD7V2tVbaHFbGv0V0fdzbUv1WZV33MNjAClmkKgix0262g8EN9-TOKMqS2YEIqK4DgNAoiPQTF45oTmDfhldJwIM4-f4vOs/s320/pollocava.jpg)
- 1 pollastre
- 1/2 ampolla de cava sec o semisec
- 25 gr. de foie-gras
- 25 gr. de mantega
- 20 gr. de farina
- 75 gr. de nata o crema de llet
- 200 gr. de xampinyon frescos
- julivert
Es posa el pollastre tallat a quarters o vuitens en una cassola amb poc oli, procurant que quasi no agafi color. S'hi posa sal, es treu l'oli i s'hi aboca el cava. Es tapa i es deixa coure a poc a poc fins que sigui tendre.
Es bullen el xampinyons, es reserven i es guarda també el suc de la cocció d'aquests.
Es separa el suc de cava de la cocció del pollastre, i es deixa el pollastre a dins la cassola.
Es fa una salsa tipus beixamenl, però clara, amb la mantega, la farina i el suc de cava de la cocció del pollastre i el de la cocció dels xampinyons. S'hi barreja el foi-gras i la crema de llet.
Es tira a la cassola amb el pollastre i els xampinyons, i es deixa coure uns quants minuts.
Es serveix cobert amb salsa i empolsat amb julivert.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada