*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 22 de juny del 2007

Compota de poma i taronja

Ingredients:
- 4 pomes
- 2 taronges
- 3 cullerades de sucre

Pelar i trossejar les pomes i les taronges. Posar en una olla i afegir-hi el sucre. Tapar i coure durant 30 minuts a foc mig. Triturar-ho.

Es molt bona com a salsa per les carns.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

aquesta recepta és una merda

Sara Maria ha dit...

Benvolgut anònim, el teu comentari no serveix de res, en primer lloc és anònim, covard. En segon lloc, és una crítica sense sentir ni fonament. Si no t'ha agradat la recepta, digués per què, i si creus que l'has millorat, digues com. Jo la faig, fins i tot sense el sucre, i m'agrada tenir-ne un pot a la nevera per fer servir d'acompanyament de carns o per barrejar amb un iogurt. És fàcil de fer, la qual cosa s'agraeix.
Torno a dir, la propera vegada, signa i fes constructiva la crítica.

Baró de la Tara ha dit...

s'hi ha de posa aigua?

Sara Maria ha dit...

No, no li cal. Si vols hi pots posar una cullerada de sucre, això si.

Segueixen aquest bloc