
- 4 pomes
- 2 taronges
- 3 cullerades de sucre
Pelar i trossejar les pomes i les taronges. Posar en una olla i afegir-hi el sucre. Tapar i coure durant 30 minuts a foc mig. Triturar-ho.
Es molt bona com a salsa per les carns.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
4 comentaris:
aquesta recepta és una merda
Benvolgut anònim, el teu comentari no serveix de res, en primer lloc és anònim, covard. En segon lloc, és una crítica sense sentir ni fonament. Si no t'ha agradat la recepta, digués per què, i si creus que l'has millorat, digues com. Jo la faig, fins i tot sense el sucre, i m'agrada tenir-ne un pot a la nevera per fer servir d'acompanyament de carns o per barrejar amb un iogurt. És fàcil de fer, la qual cosa s'agraeix.
Torno a dir, la propera vegada, signa i fes constructiva la crítica.
s'hi ha de posa aigua?
No, no li cal. Si vols hi pots posar una cullerada de sucre, això si.
Publica un comentari a l'entrada