![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEixSnpQUYU7jdT0HB6UiZC1ZBVLSB0KdBg50KclE22584zgTDBz6qgN-VcW9v6O0xR7kdDCsVWYQHLGO5VSKvJbCVwCGAm2g1lzKUk0tSTbP-SnSurf9FCfkTWDyJ011g85FUtM4phUU8U/s320/gamba.jpg)
- 150 gr. de gambes fresques i pelades
- 1 alvocats
- alfàbrega fresca
- 2 cebes tendres
- 1 llima
- sal Maldon
- pebre negre
- oli d'oliva verge
Millor el dia abans fer l’oli d’alfàbrega. Escalfar l’oli sense que bulli, posar-ho en un pot i afegir-hi l’alfàbrega picada. Deixar-ho reposar, si pot ser durant un dia.
Tallar a làmines fines les gambes, unes quatre per gamba. Reservar-les en la safata o plat on es serviran.
Trossejar les cebes a trossos ben petits i reservar-les.
Trosseja l’alvocat a daus petits, condimenta’ls amb sal, pebre i unes gotes de suc de llima.
Condimentar el carpaccio amb pebre negre, sal Maldon i unes gotes de suc de llima; reparteix la ceba tendra i l’alvocat per sobre i amanir-ho amb l’oli d’alfàbrega.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada