![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidXCHWC15kiPXBePEqU528UFOlnablp-juwyBhWVvtkrc2iZzcr66bN0pSGi-vc7fmYz7eSsjHsGKZqj9jfpmmAQG2Sryul1Fs1fOYPM385UwtQ-cfLx5h2M6oLy_Gv5h5vQ_mns6O-fQ/s320/llomporc.jpg)
- un tronc de llom de porc
- un litre de suc de taronja (si es possible natural)
- mig o un quilo de castanyes
- un pot de maionesa
- sal i pebre
- un got de llet
Es posa sal i pebre al tronc de llom i es posa en una safata fonda que pugui anar al forn.
Es ruixa de suc de taronja fins que quedi mig cobert, si cal ja hi anirem afegint suc durant la cocció.
Marcar les castanyes i posar-les al microones durant tres minuts a potencia màxima.
Pelar-les i afegir-les a la safata al voltant del llom.
Posar la forn pre-escalfat a 200ºC. Anar comprovant la cocció i si redueix massa el suc de taronja l’hi anem afegint. Sempre hi ha d’haver-hi un mínim d’un dit de suc de taronja.
Passada una mitja hora es retiren les castanyes i s’encén el grill per tal de torrar una mica el tronc de llom.
Es posen les castanyes en un pot, amb la llet afegida de mica en mica, i es trituren amb el braç elèctric fins que agafin la textura d’un puré. Es reserva.
Es treu el llom i es talla a talls fins.
El suc de taronja de la cocció es posa en un pot, es bat amb el braç elèctric tot afegint-hi, de mica en mica, maionesa. S’ha d’aconseguir una salsa fina.
Es serveixen els talls ruixats amb la salsa i acompanyats de puré de castanyes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada