![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbb4JLj1iGtkiS8kRjpWTXwHdVHMPqUW8QQa7j92hGyMCdhkc_t1VA3gu31_BCLiBi8yJ1cAhNyPUhXgP8HvdNGZXU-WV479N_NjcXPrxQJqlpeB5j6qmn4ixVOYxKfbYXM5yvbyvKf8I/s320/llenties.jpg)
- 400 gr. de llenties pardines
- 6 pedrers d’ànec confitats i la seva grassa
- 1 cabeça d’alls
- 1 ceballot
- 1 pebrot verd
- 1 porro
- 2 patates
- julivert picat
- aigua, oli d’oliva verge i sal
Posar les llenties a coure en un pot amb aigua, una mica de sal i la cabeça d’alls sencera. Quan comenci a bullir, retirar l’escuma i baixar el foc. Deixar-ho coure uns 40 minuts més.
Posar la llauna de pedrers confitats al bany maria per tal que es fongui la grassa. Retirar els pedrers i reservar.
Pelar les patates i tallar-les a daus. Fregir-les en una paella amb la grassa d’ànec. Assecar-les i servir en una font amb sal i julivert picat.
Pica el porro, el pebrot i el ceballot finament, passa’ls per la paella amb una mica d’oli. Quan estiguin rossos afegir-hi els pedrers tallats a làmines fines. Salteja-ho breument i afegeix a la cassola de llenties.
Barreja i deixa reposar durant uns cinc minuts.
Serveixo acompanyats de les patates, i de la cabeça d’alls a un costat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada