*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 12 de novembre del 2007

Meló calent amb salsa de taronja

És una recepta del programa “Hoy cocinas tu” amb l’Eva Arguiñano a La Sexta.

Ingredients:
- un tall de meló d’uns 300 gr.
- suc de dues taronges
- 1 taronja
- 4 cullerades de sucre
- una copa de suc de préssec
- 1 cullerada de farina de blat de moro
- llavors de sèsam
- llavors de rosella
- fulles de menta


Pelar el tall de meló, netejar-lo de llavors i tallar-lo en talls grans. Posar-ho en un plat apte pel microones empolsegat amb dues cullerades de sucre i regat amb la copa de licor (reservant-ne una cullerada). Tapar-ho amb un plàstic de cuina i posar-ho al microones durant un minut i mig a màxima potència.

Reduir el suc de taronja amb les dues cullerades de sucre restants, durant un deu minuts a foc lent. Retirar la polpa que vagi pujant a la superfície. Afegir la cullereta de licor que hem reservat i una cullerada de farina de blat de moro diluïda en aigua. Barrejar bé i reservar-ho en una gerra petita.

Al servir posar els trossos de meló en un plat o safata, banyar-ho amb la salsa de taronja i decorar amb les llavors de sèsam i rosella i unes fulles de menta.

Segueixen aquest bloc