![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiSOAmwGJZ-pklLpBXXkPaii9TmNY128ruRPvSyQ18eqeMeNCUREmpwMkKNv8gW8m7SHQ1Lu33_IOAwEho2pde21nVrOhC1PBtUWyIEakJ1f5C0yZ7TYFtfbTrBFqDST5ru87PgbFbvp4M/s320/taronja.gif)
Ingredients:
- un tall de meló d’uns 300 gr.
- suc de dues taronges
- 1 taronja
- 4 cullerades de sucre
- una copa de suc de préssec
- 1 cullerada de farina de blat de moro
- llavors de sèsam
- llavors de rosella
- fulles de menta
Pelar el tall de meló, netejar-lo de llavors i tallar-lo en talls grans. Posar-ho en un plat apte pel microones empolsegat amb dues cullerades de sucre i regat amb la copa de licor (reservant-ne una cullerada). Tapar-ho amb un plàstic de cuina i posar-ho al microones durant un minut i mig a màxima potència.
Reduir el suc de taronja amb les dues cullerades de sucre restants, durant un deu minuts a foc lent. Retirar la polpa que vagi pujant a la superfície. Afegir la cullereta de licor que hem reservat i una cullerada de farina de blat de moro diluïda en aigua. Barrejar bé i reservar-ho en una gerra petita.
Al servir posar els trossos de meló en un plat o safata, banyar-ho amb la salsa de taronja i decorar amb les llavors de sèsam i rosella i unes fulles de menta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada