
Ingredients:
- albergínies
- cebes
- julivert, menta i marduix
- ous
- formatge ratllat
- panses
- alls
- espècies
- llet d’ametlles
- brou
- oli d’oliva verge
- greix (llard)
Escaldar les albergínies, tallades per la meitat, en aigua i sal. Un cop hagin bullit, treure-les i fer-les escórrer, tot prement-les entre dos plats o dues fustes.
Reservar les menys cuites i més consistents.
En un bol barrejar, la resta d’albergínies tallades, cebes, julivert, menta i marduix. Tot tallat ben petit.
Afegir-hi ous i formatge ratllat, panses i alls cuits, tot tallat petit.
Continuar barrejant-ho tot. S’hi poden afegir altres espècies.
Es farceixen les albergínies reservades amb aquesta barreja i es pleguen tot tancant-les. Al llarg o a l’ample, com vagi millor.
Es posen en una cassola sobre una ceba tallada. S’hi afegeix llet d’ametlles feta amb el brou, una mica d’oli, una mica de greix i es posa al forn.
4 comentaris:
mm quina delicia, jo normalment en faig pero sempre farcides de carn, aquesta és una opcio perquè siguin mes lleugeres.
felicitats
Que bé que facis aquest recull de receptes del Sent Sovi!!! Quantes receptes bones aprenem amb tu. Enhorabona estimada!
Aquesta sí que és de tradició, tradició, eh?.
Fins demà!
Es una delas poques maneres que menjo Albergínies .
Publica un comentari a l'entrada