
- 1 albergínia
- 2 cullerades d’oli d’oliva verge
- 1 tomàquet pera
- 1 porro
- 100 ml de brou de verdures
- 1 cullerada petita de curry
- 1 polsim bitxo picant mòlt o canyella
- sal i pebre
Partir l’albergínia per la meitat, tot fent-li talls quadriculats a la superfície.
Se li tira un par de cullerades d’oli i es cou al forn a 200ºC durant uns 20 minuts.
Mentre es pela el tomàquet i se li treu les llavors, es talla a daus petits.
El porro es talla a rodanxes fines.
Un cop estan cuites les albergínies, es buiden una mica tot reservant la carn que en traiem, la qual picarem a daus petits.
Es torra una mica el curry a la paella i se li afegeix el brou. Quan està calent se li afegeixen les verdures.
Se li afegeix la carn de l’albergínia. Es salpebra i se li posa el bitxo.
S’ha de controlar que no quedi molt sec, si cal se li afegeix aigua.
Quan esta llest se li tira per sobre un rajolí d’oli d’oliva.
7 comentaris:
No dubto que sigui bo pero a mi l'alberginia aixi com que no.
Deu estar bon�ssim amb eixe toc de curri. Per cert, creus que es podria utilitzar com a acompanyament, per exemple, d'una carn torrada i constituir un plat �nic? Salutacions.
Jo crec que si, que molt bé, jo l'he provat acompanyat pollastre a la planxa i quedava d'allò més bé.
Hola Sara,
segon intent de felicitació pels blogs.
Aviat t'enviaré el de la fideuà de dissabte.
Pepon
Mmmm. Exquisida recepta! com sempre el que fas és estupendo i deliciós.
Petons.
Hola Sara Maria!
Crec que un dia provaré de fer-ho i ho barrejaré amb pasta, per variar una recepta que faig tot sovint.
I molt interessant el curs del Pep Nogué, eh?
Salut!
Massitet
Bona idea Massitet, segur que queda d'allò més bé.
Publica un comentari a l'entrada