![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgU4BNsb7YLbiYS3uHcIxYqQ4WFmK979tobnZLuNmHfdluxlzAPEl_NQBlpDgZ81MXXYR8hWzMyPxxrq6jhvDJi5w4Y7IsRM_jo5-zJpv-NmCBagdxEpOjaklKMZaqwh_5zrl4VJMYhhaY/s320/pepino.jpg)
Ingredients:
- un cogombre
- 12 tomàquets cherry
- 80 gr. de formatge feta
Per la salsa d’amanir:
- 1 cullerada de iogurt
- 4 cullerades d’oli d’oliva verge
- el suc d’una llimona
- 1 cullerada de menta fresca
- un polsim de sucre
- sal i pebre
Es netegen el cogombre i els tomàquets; es talla el cogombre a rodanxes ben fines que es tallen per la meitat, i els tomàquets es tallen a quarts.
Tallar el formatge a daus petits.
Posar-ho tot en un bol i reservar.
Barrejar el iogurt amb el suc de la llimona i l’oli d’oliva, fins que quedi una barreja homogènia. Afegir-hi la menta fresca ben picada.
En servir, s’amaneixen els ingredients amb aquesta salsa.
5 comentaris:
Aquest es un bloc que fa obrir la gana.
uff que refrescant, m'agrada aquest tipus d'amanida.
per el que fa a la xocolata mb platan ho he de probar tb té una pinta espectacular, aixó si a veure si m'en surto a fer les plaques de xocolata.
felicitats
Aquesta recepta me l'apunte per a l'estiu. Ha d'estar boníssima. A més, m'encanta el iogurt barrejat amb herbes i altres coses per a les amanides. Striper té raó: el teu bloc obri la gana i les ganes de fruir menjant. Enhorabona.
Hola nina acolorida i simpàtica! Aquesta amanida és com una mena de variació del Tzatziqui Grec, no?
Aquest proper mes tenim ganes de fer un soparet a la terrassa, ens l'apuntem per servir-la ben fresqueta als nostres convidats!
petons
Que bona i refrescant deu ser aquesta amanida, la faré ben aviat, ja t'explicaré!
Publica un comentari a l'entrada