
- 400 gr. d’espàrrecs verds
- 100 gr. de mango a daus petits
- 120 gr. de formatge de cabra a rodanxes fines
- vinagre de Mòdena
- sal i pebre
- oli d’oliva verge
Pelar els espàrrecs amb el pelador i posar-los a coure sobre una planxa. A mitja cocció donar-los-hi la volta i salpebrar-los.
Posar-los en una safata.
Afegir un raig de vinagre a la planxa per tal de recuperar el suc de la cocció dels espàrrecs. Posar-ho en un bol i afegir-hi sal i pebre, i sense deixar de remenar, oli.
Passar per la planxa neta, el mango i, lleugerament, el formatge.
Posar el mango al voltant dels espàrrecs i el formatge mig fos a sobre, amanir-ho amb la vinagreta.
3 comentaris:
Oh l'afegit del mango em sorpren pero segur que el resultat sera de cine.
Carai! quina bona pinta té aquesta recepta. A més és molt sana. Penso provar-la!
Quina combinació més diferents de sabors: Visca el maridatge! Petons guapa!
Publica un comentari a l'entrada