*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimarts, 27 de maig del 2008

Curs de cuina amb en Pep Nogué

El dijous 25, i un cop més gràcies a la Gemma de la Cuina de casa, varem assistir en blog, al curs de cuina d’en Pep Nogué organitzat per l’Espai de Consum de Bonpreu i la Revista Descobrir Cuina.Podeu llegir les cròniques de la Cuina de casa i del Cafè de nit.
I, com jo, una mica més tard, la de la Cuina Vermella.

5 comentaris:

Striper ha dit...

De segur que el vas disfrutar moltisim.

La cuina vermella ha dit...

Som uns tardons els de la cuina vermella i la de les delícies del rebost.... hem sigut els últims en fer els deures. Però ja ho diuen: val més tard que mai. bona crònica.

Glòria ha dit...

Has tardat una mica però ha valgut la pena esperar. Unes fotos molt maques i molt oportunes, m'agrada molt la que en Pep està farcint els canelons i la de la xocolata, Mmmmmmmm, ja me la menjaria ara mateix.

Fins aviat!

Gemma ha dit...

Aquest cop, tu i la parella vermella heu sigut els últims, eh? ;)
A mi també m'agraden les fotos amb els primers plans del Pep, amb la xocolata, els canelons i la mousse. T'han quedat molt bé!

RUBEN ha dit...

Visca la colla de blocaires!!! Quin goig que fem eh??

Segueixen aquest bloc