*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimarts, 3 de juny del 2008

Brocheta de maduixes amb crema mascarpone

Recepta del Jamie Olivier.

Ingredients:
- maduixes
- sucre
- limoncello (licor Italia de llimona)
- romaní fresc
- ratlladura de llimona

Netejar les maduixes i posar-les en les broquetes. Reserva.
Posar al foc, en un pot, el sucre i una mica d’aigua fins que caramel•litzi. Un cop estigui marron es tira a sobre les maduixes tot cobrint-les el més possible per tal que quedin caramel•litzades.

Batre el Mascarpone amb sucre, fins aconseguir una crema lligada. Tallar el romaní ben petit i afegir-ho a la crema, així com un raig de limoncello. Remenar. Afegir les ratlladures de llimona i acabar-ho de lligar.

Es serveix una broqueta i al costat una mica de la crema de mascarpone.

5 comentaris:

Striper ha dit...

JO canviaria el nom del bloc i li posaria de tentacions culinarias.

La cuina vermella ha dit...

Sara Maria, estem d'acord amb l'Striper!!! quin títol més encertat! Bons postres per l'estiu! Uau! que bo!

Sara Maria ha dit...

Ho he afegit a l'encapçalament, pero Cuina Vermella, el vostre s'hauria de dir semblantment, o millor, Envejes culinàries.

Anna ha dit...

Hola! Em semblen unes postres irresistibles! Felicitats!

Francesc ha dit...

Aquesta recepta li la faré d'estranquis a la meua dona. Ara que és temps de maduixes (fraules, en diem al meu poble)... Eixa combinació de formatge, romaní i limoncello ha d'estar boníssima. Per cert, estic molt d'acord amb els de la cuina vermella i estripper. El teu bloc és tota una temptació... I és que hi ha pecats que són una delícia. Salutacions

Segueixen aquest bloc