
- 16 ales de pollastre
- 4 cullerades d’oli d’oliva verge
- 1 ceba mitjana
- 4 dents d’all
- 200 gr. d’ametlles laminades
- 400 gr. de xampinyons laminats
- 1 cullerada petita de curry
- 1 cullerada petita de pebre negre molta
- 1 got de vi blanc
- 1 cub de brou d’au
- sal
En una paella posar oli, l’all laminat i la ceba picada en juliana. Un cop daurats afegir els xampinyons i les ametlles, deixar uns 8 minuts i reservar.
En el mateix oli daurar les aletes, salpebrades i empolsades amb una mica de curry.
Quan estiguin daurades afegir el sofregit, el vi blanc i el cub de brou. Deixar reduir fins que lligui la salsa.
3 comentaris:
Sara Maria, què fàcil i que bo!!!
petons.
M'apunto la recepta.
Què bé, una recepta de pollastre! MMMM! Salutacions.
Publica un comentari a l'entrada