
Ingredients:
- 8 discs fins de provolone
- 200 gr. de salmó fumat
- 50 gr. d’espinacs frescos
- oli d’oliva verge
- pinyons
- anet fresc picat fi
Escalfar deu segons els discs de provolone al forn (180ºC) per tal que siguin fàcils de doblegar.
Fer una barreja amb el salmó picat, els espinacs picats, els pinyons, l’anet. Farcir els discs amb la barreja. Doblegar els disc tal fossin crestes, tot fent pressió a les bores amb una forquilla per que quedin enganxats.
Escalfar una planxa i escalfar les crestes pels dos costats. Servir amb oli d’oliva, i si es vol amb sal maldon i pebre per sobre.
8 comentaris:
Mai he provat aquest formatge.
ei, sara! quina idea més original, també es podrien dir crestes sense creta o crestes per a celíacs, l'hi passaré a una amiga que ho és.
I és que la gràcia de les crestes és que es poden farcir del que volguem. Aquesta combinació és simplement estupenda. petons Sara Maria.
Sara, quina idea més genial!! Aquesta si que la puc possar en pràctica...PEtons
Núria
A mi m'agrada el provolone aquesta combinació ha d'estar boníssima
Ahir vaig veure al super una rodanxa de formatge provolone i vaig pensar en tu i en les teves crestes..
En canvi a mí el provolone em va decebre. Potser vaig equivocar la marca o potser no era un bon día o potser era dimarts.
Així en cresta no ho he vist mai, i fan com soc del formatge potser li doni una segona oportunitat...
Quina cosa més bona!!!!. Quan he vist el títol, he pensat que el provolone aniria a dins de les crestes amb la resta del farcit, però llegint, llegint, sorpresa!, el provolone és la cresta!. Una idea molt original, i del farcit m'agrada tot!.
Fins aviat
Publica un comentari a l'entrada