
- 1 albergínia
- 4 escalunyes
- 3 grans d'all
- 1 botifarra de perol
- 200 gr. de bolets
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
Col·loqueu una paella a foc mitjà amb oli i sofregiu les escalunyes picades, quan tingui un color daurat, afegiu la botifarra esparracada i, finalment, afegiu els bolets tallats i deixeu coure fins que quedi una barreja homogènia.
Peleu les albergínies i talleu-les a làmines en sentit longitudinal. Amaniu amb sal i deixeu en maceració durant una hora. Poseu a coure amb una reixa al forn. Poseu dues làmines en creu i poseu el farcit al centre i formeu un farcell.
El podeu servir amb una reducció de Mòdena.
7 comentaris:
Una manera ben original de preparar les albergínies, sí senyor!!!
Sara Maria!! Oh, les botifarres de perol!! Quina delícia!! Llegint la recepta no acabo d'entendre a on poses la botifarra... imagino amb les escalunyes i els bolets, no? Que bo!!
Que bones aquestes albergínies amb botifarra de Perol, han de quedar genials!
Petonets
Carme
Nena meva, aquesta és una recepta d'aquelles de caure les llàgrimes de gust!
Una bona albergínia i una bona botifarra exit asegurat.
Sara, tu com sempre, receptes sanes, amb explicacions curtes i concises. Ah! les albergínies de la foto me les mengaria ara mateix!
Aquesta també la penso copiar! Al final m'enviaràs a l'SGAE a cobrar-me els drets d'autor!
Sobre la recepta de les coquetes, la pasta és la mateixa que la dels pastissets de cabell d'àngel. Pots trobar un enllaç al post amb la recepta cap a mitjan - final del post de les coquetes.
Salut!
Publica un comentari a l'entrada