![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpjtRoky1-lQaVhjQgcMAL5_LjQGGTO2eLlHQqK_e-GEfVf2GBIfOsD1iBRD9mmfvQRHdzohh1mRB7RQUTF6uQuHd9DaXErFMH2Oll7tKqvX9NE61J5EKNS6xV0gDFFZmTqAhqr7TosQk/s320/raimnegre.jpg)
- 4 talls de salmó d’uns tres centímetres de gruix
- 25 gr. de mantega
- 250 gr. de raïm negre
- 1 got de cava
- ½ got de crema de llet
- sal i pebre blanc
Se li treuen les espines i la pell al salmó, es posen en una font que pugui anar al forn, que prèviament haurem untant amb mantega.
Es salpebre, i sobre cada tros de salmó s’hi posa un trosset de mantega. Es banya amb el cava i es posa al forn, escalfat a 200ºC, durant uns cinc minuts.
Mentre pelem i netegem de llavors els grans de raïm.
Passats aquests cinc minuts, que suposen mitja cocció del salmó, si posa la crema de llet i els grans de raïm.
Es torna posar al forn uns cinc minuts més.
El període total de cocció no ha de ser superior de 8 o 10 minuts, així el salmó es manté tendre en l’interior.
5 comentaris:
Deliciós i delicat alhora. Me'n menjaria una bona ració ara mateix...MMM!!!
Acabo d'ezmorçar m'apunto per el dinar.
Que bó!!! Cap a pendents!!
Quina temptació Sara Maria! deliciós com tu!
Hola!! m'agrada molt el salmó i trobo que la combinació ha d'estar temendaaaa!!
Publica un comentari a l'entrada