
Ingredients:
- 3 albergínies
- 1 cullerada de cafè rassa de pebre vermell en pols
- 1 cullerada de cafè rassa de comí en pols
- 1 cullerada de cafè de grans de comí
- 3 cullerades grans d’oli d’oliva verge
- flor de sal i pebre blanc
Escalfeu el forn a 150 ºC.
Poseu dels albergínies senceres dins una safata i enforneu-ho durant una hora, una hora i mitja, segons la mida; les albergínies estaran cuites quan siguin suaus i la pell arrugada.
Tallar les albergínies al llarg i retirar la polpa. Posar en un bol i barrejar-ho amb l’oli d’oliva i les espècies. Salpebrar i barrejar bé.
Es pot servir fred o calent.
Es poden substituir aquestes espècies per alls aixafats i llavors de sèsam torrats.
4 comentaris:
El comi no em fa el pes.
mmmmm !! la meva mare ja fa temps feia una recepta com aquesta amb les auberguinies. M'enrecordo que o feia per acompanyar els peixos fumats, com anguila, el salmo, atun ...
Records
Que bo que te que estar aquest puré!!!!!
quina recepta més suggerent Sara Maria.!
Publica un comentari a l'entrada