
Ingredients:
- 100 gr. de polenta
- 20 gr. de mantega
- ½ litre d’aigua
- sal
- mig carbassó
- un tomàquet madur
- formatge emmental ratllat
- un rajolí d’oli d’oliva verge
Posar a bullir l’aigua amb una mica sal. Quan bull s’hi tira la polenta i la mantega. Es remena durant uns minuts i es retira del foc.
Posar la polenta al fons d’una safata i deixar refredar.
Pelar i tallar a daus el carbassó i el tomàquet.
Un cop s’hagi refredat la polenta, posar-hi a sobre el carbassó i el tomàquet, cobrir amb el formatge emmental ratllat tot tirant-li per sobre un rajolí d’oli.
Posar a gratinar i servir.
5 comentaris:
Avui no m'acaba de fer el pes, mes que res per desconeixer lo de la polenta.
És com una sèmola de blat de moro, però que es fa més espesa. A Itàlia els hi agrada molt, arreu en mengen.
També la desconec la polenta, però la pinta que té és genial. Petons.
Te molt bona pinta!!!
I si vols la foto te la passo, estàs en plena creació de piruletes!
Ptnts
Desde que vaig estar a l'Argentina on vaig provar una polenta deliciosa, l'he intentat fer algunes vegades, però sempre em queda pastosa. Provaré aquesta recepta, a veure si hi ha més sort!
Publica un comentari a l'entrada