![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgzxDzLMcec5vjSADYFKrWA5I4A2AFfdAdq7X3pBAaQL5GRfS3CaLlXGTRxVNnli1_mHJciQiIMsq95hOFnms9fnxcJB7Tffjz55SKvWjmU4pWsUHmC094vHAbKtwBOm4SzyIzInTzqtN8/s320/20090503-+027a.jpg)
Ingredients:
- 8 pebrots verds italians
- 250 gr. de carn de porc picada
- 250 gr. de carn de vedella picada
- 4 dàtils sense pinyols
- 1 grapat de pinyons torrats
- 2 cullerades de pa ratllat
- 1 ou
Per la salsa:
- 2 cebes
- 2 porros
- 2 grans d'all
- 1 got de vi blanc
- 500 ml. de brou de pollastre
- oli d'oliva verge
- sal i pebre
Pelar i picar la ceba, els alls i els porros. En una cassola baixa sobregir-ho tot plegat amb un raig d'oli d'oliva, a foc baix tot i anant-ho remenant.
Netejar els pebrots i tallar-ne part de la cua, serà per on els farcirem.
Amb les mans, barrejar l'ou, els carns, els dàtils picats petits, els pinyons torrats i el pa ratllat. Salpebrar. Hem de tenir en compte que s'hi ha de posar un ou per cada quilo de carn, o sigui que fins que no fem els dos quilos no en posarem dos.
Farcir els pebrots amb la barreja tot ajudant-vos amb el mànec d'una cullera per fer baixar el farcit a dins el pebrot.
Col·locar els pebrots a la cassola amb el farcit. Ruixar-ho amb el got de vi i deixar reduir. Afegir el brou i deixar coure uns 30 minuts a foc mitjà.
Retireu els pebrots i tritureu la salsa. Si us agrada més la poleu colar abans de servir.
7 comentaris:
ufff que bo m'agrada prenc nota de la recepta.
Aquest de la foto feien una oloreta....crec que a casa també cauran...aviat...
Ptnts
Nyam! què bo, nena!
sort n'hi ha que ens expliques les receptes als que no podem venir a les classes, gràcies, sara.
Doncs si, molts bons Cris, estic sopant un dels pebrots que he fet aquesta tarda!!!
Si Manel, sempre s'agraeix, jo també ho faig quan no puc venir!!!
Per cert, en comptes de 4 dàtils, n'he posat tres, i crec que ja esta be. Pel meu gust la propera vegada en posaré dos... No m'entusiasmen els dàtils...
Quina bona recepta per a entre setmana. Aquests plats 'de fer-ne quantitat' per a la carmanyola m'arreglen mitja vida.
Jo he fet aquest cap de setmana el bacallà que també ens va explicar la Mireia. Molt bó també. :-)
Publica un comentari a l'entrada